Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Cydonia (1)
  2. Hyalofemme (1)
  3. Multi-Gyn (1)
  4. Premeno (1)

Droge vagina

Er is iets aan te doen

Een droge vagina is iets waar vrouwen niet graag over praten, maar blijven tobben hoeft ook niet. Er zijn goede producten, zonder hormonen, die er iets aan kunnen doen. Gebruik bijvoorbeeld een gel zoals die van Memidis Hyalofemme voor langdurige bevochtiging van de vagina. 

4 Producten
Terug naar boven

Wel over praten

Helaas is vaginale droogheid een onderwerp dat veel vrouwen liever niet bespreken. Ook niet met hun huisarts. Dat is jammer, want er is vaak wel iets aan te doen. Vaginale droogheid komt bij ongeveer 30 procent van de vrouwen voor. De oorzaak is vrijwel altijd hormoonschommelingen. De klachten zijn, pijn bij het vrijen, irritatie en jeuk.

De overgang

De grootste groep vrouwen die last heeft van vaginale droogheid zijn vrouwen na de overgang. Meestal is er dan ook sprake van een verminderde zin in seks. Hiervoor zijn de volgende tips: gebruik een vochtinbrengende gel. Zo wordt u vaginale vochtigheid aangevuld. Gebruik bij het vrijen een goede kwaliteit glijmiddel. Train verder de bekkenbodemspieren zodat de doorbloeding van de vagina wordt verbeterd.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen