Intieme klachten

Schaamte

Intieme klachten kunnen soms zorgen voor enige schaamte. Toch hebben veel mensen wel eens last van klachten in de intieme zones. Problemen zoals aambeien of een blaasontsteking komen vaak voor en kunnen het best zo snel mogelijk behandeld worden. Vrouwen kunnen wel eens last hebben van een vaginale schimmelinfectie of vaginale droogte. Voor mannen zijn er daarnaast supplementen die kunnen helpen hun normale prostaat en libido te behouden.

29 Producten


  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Intieme klachten

Iedereen heeft wel eens last van intieme klachten. Dat kunnen bijvoorbeeld problemen zijn bij de darmen of de geslachtsorganen. Een probleem waar veel mensen wel eens last van hebben is winderigheid. Dit kan soms zorgen voor schaamte. Gelukkig zijn er producten die kunnen helpen om deze klachten snel te verminderen. Een ander vaak voorkomend probleem is een blaasontsteking. Voornamelijk vrouwen hebben hier wel eens last van, bij mannen is het erg zeldzaam. Het is bij blaasproblemen bijna altijd nodig om een bezoek aan de huisarts te brengen. Een ander bekend en vervelend probleem zijn aambeien. Ook daar heeft Leef.nl de juiste producten voor.

Vrouwen

Bij vrouwen en mannen kunnen de intieme klachten nogal verschillen. Zo hebben vrouwen veel vaker last van een blaasontsteking. Problemen met de geslachtorganen zijn natuurlijk per sekse verschillend. Een probleem waar bijna alle vrouwen weleens last van hebben is een vaginale schimmelinfectie. Dat is niets ernstigs, maar wel heel vervelend. Gelukkig zijn er producten te bestellen die u hier snel vanaf kunnen helpen. Tijdens de overgang krijgen sommige vrouwen ook last van vaginale droogheid. Ook daar is iets aan te doen.

Mannen

Wanneer mannen ouder worden kan de prostaat in omvang toenemen. Dit is een natuurlijk verschijnsel. De meeste mannen merken deze veranderingen pas op wanneer hun plasritme verandert. Ongeveer één op de drie mannen van 45 jaar en ouder kan daardoor wel wat ondersteuning gebruiken bij het plassen. Daarom zijn er verschillende voedingssupplementen voor mannen te verkrijgen die helpen bij het behouden van een normale prostaat. Ook zijn er voor hen supplementen voor het behouden van het libido.

In de categorie intiem zijn allerlei producten te verkrijgen die helpen bij intieme klachten. Wij hebben daarnaast ook producten voor de menstruatie, seksualiteit, urineverlies en vaginale verzorging. Al onze producten zijn goedgekeurd door apothekers. Wanneer u een product voor 16:00 bestelt, heeft u het morgen al in huis. Bestellingen zijn ook gratis af te halen bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen