Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. A.Vogel (1)
  2. Elvitaal (1)
  3. NOW (1)
  4. Optimax (2)
  5. Orthica (1)
  6. Phital (1)
  7. Roter (1)
  8. Service Apotheek (1)

Blaas

Algemene tips voor een gezonde blaas

Drink voldoende (minimaal anderhalve liter per dag), stel het plassen niet uit en plas de blaas helemaal leeg. Cranberrysap en andere producten met cranberry eten of drinken helpt soms.

9 ProductenOorzaak en gevolg

Eigenlijk staan we er nauwelijks bij stil, onze blaas. Behalve wanneer we last krijgen van een blaasontsteking. Vooral vrouwen hebben er last van omdat de plasbuis van de vrouw korter is en dichter bij de anus uitkomt. Bacteriën, afkomstig uit de darm, zijn namelijk de veroorzaker van blaasontsteking. Ze hechten zich vervolgens aan de blaaswand die daardoor gaat ontsteken. Wanneer de blaas niet helemaal wordt leeg geplast, is de kans op een blaasontsteking groter.

Een gezonde blaas

Om het risico op een blaasontsteking te verkleinen zijn er een aantal dingen die u kunt doen. Hebt u als vrouw vaak een blaasontsteking? Plas dan direct na het vrijen. Zodat bacteriën die tijdens het vrijen in de plasbuis zijn gekomen, weer snel worden uitgeplast. Ook het gebruik van condooms met zaaddodend glijmiddel, geeft meer risico op een blaasontsteking bij vrouwen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen