Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Bayer (1)
  2. Will Pharma (1)
Hoofdbestanddeel
  1. Pepermuntolie (1)
  2. Lees de bijsluiter voor de exacte samenstelling (1)

Winderigheid

Adviezen bij winderigheid

Eet regelmatig en rustig. Eet liever geen producten die extra gasvorming geven. Gebruik geen kauwgom. Rook niet. Houd de ontlasting zacht. Drink minimaal twee liter per dag. Een zelfzorgproduct, zoals Rennie deflatine, kan de gasvorming in de maag verminderen.

2 Producten
Terug naar boven

Winden laten

De medische term voor winderigheid is flatulentie. De meeste mensen vinden het heel vervelend wanneer ze veel winden moeten laten en kunnen zich er ook voor schamen. Dit kan zelfs zover gaan dat ze contacten gaan vermijden. Voor wie veel last heeft van winderigheid zijn er zelfzorgproducten verkrijgbaar bij Leef.nl.

Hoe ontstaan winden

Winderigheid is niet meer dan gas in de darmen. Dat gas komt in de darmen door het inslikken van lucht en door bacteriën die onverteerde voedselresten bewerken. Hierbij komen de meeste gassen vrij. Een deel wordt opgenomen in het bloed en later via de longen verwerkt. Een klein gedeelte blijft in de darmen en verlaat als winden het lichaam.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen