Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
 1. Aleve (1)
 2. Always (2)
 3. Beppy (3)
 4. Gynotex (2)
 5. Kotex (3)
 6. Natracare (6)
 7. Nurofen (1)
 8. Ob (1)
 9. Tampax (1)
 10. Yoni (6)
Hoofdbestanddeel
 1. Naproxen (1)
 2. Ibuprofen (1)

Menstruatie

Gewoon goede tampons en maandverbanden, of gemaakt van biologisch materiaal (Yoni) en tampons zonder draadje (Beppie) vindt u in onze webshop. Speciaal bij menstruatiepijn is er Nurofen female.

26 Producten


 1. 1
 2. 2
 3. 3

Menstrueren

Vrouwen in de vruchtbare leeftijd hebben met elkaar gemeen dat ze maandelijks menstrueren. Hoewel het een heel natuurlijk en gezond verschijnsel is vinden veel vrouwen deze periode niet prettig. Niet alleen hebben veel vrouwen last van klachten, ook voelen ze zich vaak beperkt in hun dagelijks leven.

Ongemakkelijke periode

Tegenwoordig zijn er wel veel comfortabele producten verkrijgbaar om deze periode makkelijker te maken. Goed maandverband en tampons bijvoorbeeld die het mogelijk maken tijdens de menstruatie gewoon aan sport te doen, lekker te slapen en zelfs normaal seks te hebben. Daarnaast zijn er ook producten die de klachten die voor en tijdens de menstruatie optreden te verlichten.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen