Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Kotex (2)
  2. Libresse (1)
  3. Natracare (1)
  4. Yoni (2)

Maandverband

Zekerheid

Maandverband in verschillende diktes voor elke mate van bloedverlies of maandverband van biologisch katoen (Yoni) vindt u op Leef.nl.

6 Producten
Terug naar boven

Groot assortiment maandverband

Tijdens de menstruatie wil ene vrouw net zo vrij kunnen bewegen als normaal, zonder bang te zijn voor doorlekken. De keuze voor een type maandverband moet worden afgestemd op de mate van bloedverlies en op de gelegenheid – bijvoorbeeld voor ’s nachts – voor de perfecte pasvorm en absorptie. Het juiste maandverband zorgt tijdens de menstruatie voor een schoon en droog gevoel. Wij hebben een ruime keus aan verschillende typen maandverband.

Vrij van chemicaliën

Bij de productie van de grondstoffen voor maandverband en tijdens de fabricageproces worden soms chemicalën gebruikt. Uit onderzoeken zijn vooralsnog geen schadelijke effecten van deze chemicaliën gebleken. Veel vrouwen kiezen, wanneer ze de keuze hebben, toch voor intieme producten die vrij van chemicaliën zijn. Leef.nl heeft uiteraard hygiëneverbanden van de merken Yoni en Natracare in het assortiment die vrij zijn van chemicaliën.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen