Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Beppy (1)
  2. Gynotex (1)
  3. Natracare (3)
  4. Ob (1)
  5. Yoni (3)

Tampons

Schoon en fris gevoel

Nieuwe generatie tampons voor de ervaren gebruiker waarmee u gewoon seks kunt hebben (Beppie, Gynotex), biologische tampons (Yoni) of gewoon goede tampons vindt u op Leef.nl.

10 Producten


  1. 1
  2. 2


Terug naar boven
  1. 1
  2. 2

Persoonlijke keuze

Tijdens de menstruatie kan een vrouw kiezen voor maandverband of tampons. Deze keuze is persoonlijk en er is geen goed of fout. Vrouwen die tampons de voorkeur geven, doen dat onder andere omdat tampons discreet zijn – je ziet alleen het touwtje – en omdat ze een hygiënisch en vrij gevoel geven. U kunt met tampons zelfs gaan zwemmen. Tampons zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De keuze voor een tampon is persoonlijk en heeft vanzelfsprekend te maken met de heftigheid van de menstruatie. Ook zijn er tampons die geen touwtje hebben en waarbij seks gewoon mogelijk is.

Chemicaliënvrij

Bij de productie van de grondstoffen voor tampons en tijdens de fabricage worden soms chemicalën gebruikt. Uit onderzoeken zijn vooralsnog geen schadelijke effecten van deze chemicaliën gebleken. Veel vrouwen kiezen, wanneer ze de keuze hebben, toch voor tampons en maandverbanden die vrij van chemicaliën zijn. Leef.nl heeft uiteraard biologische tampons en hygiëneverbanden in het assortiment die vrij zijn van chemicaliën.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen