Beppy Soft+Comfort Tampon WET

Beppy Soft+Comfort Tampon WET 4 stuks in handige softpack verpakking! De Beppy biedt tot wel 8 uur onzichtbare bescherming. Een tampon zonder touwtje!

 7,21
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Beppy Soft+Comfort Tampon WET

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Beppy Soft+Comfort Tampon WET (4 stuks) is voorzien van een lactagel en uitneemlusje, waardoor de tampon eenvoudiger in te brengen en te verwijderen is.

Inhoud

4 stuks

Verpakkingsvorm

Pak

Meer informatie

Met de Beppy tampon kunt u tijdens uw menstruatie gewoon seks hebben. Dankzij de structuur van de spons en de vorm die de tampon aanneemt kunt u met een gerust hart gemeenschap hebben. De Beppy tampon heeft geen touwtje, dus uw partner kan niet zien dat u ongesteld bent. U en uw partner zullen niks van uw menstruatie merken. De Beppy tampon is echter net als alle andere tampons zoals Ob tampons, géén voorbehoedmiddel. U kunt dus gewoon zwanger worden. De Beppy heeft haar kwaliteit en comfort reeds bewezen aan gebruiksters. De Beppy Tampons zijn dermatologisch en klinisch getest. In de afgelopen jaren zijn er miljoenen wereldwijd verkocht.

Merk

Beppy

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen