Vaginale verzorging

Voor een goede balans

Het natuurlijke milieu in de vagina is licht zuur. Dit beschermt tegen invloeden van buitenaf, zoals vaginale infecties. Het vaginale milieu kan verstoord raken door bijvoorbeeld synthetisch ondergoed, sperma, gebruik van inlegkruisjes en wassen met zeep. Verzorg en reinig de vagina met producten die de vaginale zuurgraad in stand houden. De meeste van deze producten bevatten melkzuur.

19 Producten


  1. 1
  2. 2
  3. 3

Voor de dagelijkse verzorging van de vagina

De vagina is kwetsbaar, daarom is vaginale verzorging belangrijk. In de vagina leeft een groot aantal micro-organismen in een bepaald evenwicht met elkaar. Verschillende factoren kunnen dit evenwicht verstoren, zoals menstruatie, vrijen, sporten en het gebruik van gewone zeep. Voor de dagelijkse vaginale verzorging kan het best een zeepvrij product gebruikt worden, dat het evenwicht de intieme zone behoudt. In ons assortiment zijn alleen de beste producten voor vaginale verzorging te vinden.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen