Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Clearblue (3)
  2. Geratherm (1)
  3. Healthypharm (1)
  4. Predictor (1)
  5. Sandoz (1)
  6. Soapoli (4)
  7. Test-point (1)

Zelftesten

Zwangerschap, ovulatie en SOA

Het is fijn dat u voor bepaalde zaken niet meer naar een arts hoeft. Voor het vaststellen van een zwangerschap bijvoorbeeld of het bepalen van het juiste ovulatiemoment. Ook voor het vaststellen van een SOA is er een betrouwbare thuistest verkrijgbaar.

12 Producten


  1. 1
  2. 2

Thuis testen

Bepaalde zaken wil je graag zo snel mogelijk weten, bijvoorbeeld of u zwanger bent. Gelukkig hoeft u daarvoor niet meer naar een huisarts toe. Er zijn veel goede en betrouwbare zwangerschapstest verkrijgbaar. Ook het moment dat u het meest vruchtbaar bent, de ovulatie is door middel van een thuistest vast te stellen. Voor een SOA is het belangrijk dat u snel duidelijkheid heeft. Ook daar is een betrouwbare thuistest voor verkrijgbaar. Uiteraard gaat u bij het vaststellen van een SOA wel naar de huisarts voor behandeling.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen