Jippie's Deurstrip Finger Alert

Jippie's Deurstrip Finger Alert is een deurstrip om ervoor te zorgen dat er geen vingers tussen de deuren komen.

Jippie's Deurstrip Finger Alert

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

  • Jippie´s Deurstrip Finger Alert 150 cm is de beste en meest verkochte deurstrip voor thuisgebruik. De deurstrips zijn transparant, wat ideaal is want ze passen daardoor bij elk interieur. U beschermt de voor- en de achterkant bij de scharnieren. 
  • Jippie´s Deurstrip Finger Alert 180 cm is momenteel de meest verkochte set voor kinderdagverblijven. De lengte is dusdanig dat kinderen geen speelgoed achter het profiel kunnen gooien. Door de lengte zal de strip ook minder snel scheuren.

Gebruiksadvies

  • De smalle deurstrip gaat over de scharnieren, de brede deurstrip over de binnenkant van de deur (juist daar waar de grote opening ontstaat).
  • Bevestiging is heel eenvoudig, volg de duidelijke instructies in de gebruiksaanwijzing en binnen een mum van tijd is de deur 100% beveiligd. 
  • TIP: gebruik een waterpas zodat de strip echt recht zit! Halverwege een bocht geeft problemen. Bij een bocht gaat een profiel "wringen".

Inhoud

1 smalle en 1 brede strip

Meer informatie

  • Dit product is verkrijgbaar in de maten 150 cm en 180 cm. 
  • Voordeel is dat deze strip gelijmd kan worden, zodat er niet geboord of geschroeft hoeft te worden!
  • Opmerking: pas na 48 uur zit de tape echt stevig vast. 

Merk

Jippie\'s

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen