Jippie's Gehoorbescherming

Jippie's Gehoorbescherming reduceert het geluid tot een minimum en zijn geschikt voor kinderen van 1 tot 16 jaar.

* Verplichte velden

Vanaf  19,95
Aantal:

Jippie's Gehoorbescherming

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Stelt u zich eens voor: U wilt graag met uw gezin naar een festival of strandrace, maar u wilt het gehoor van uw kleine niet beschadigen. Jonge kinderen hebben namelijk een uiterst gevoelig gehoor. Harde geluiden kunnen al snel leiden tot gehoorbeschadiging, die zich pas op latere leeftijd manifesteert.

Wat is hieraan te doen? Jippie's heeft de oplossing! De Jippie's gehoorbeschermers reduceren het geluid tot een minimum en zijn in de hoogte aanpasbaar aan het hoofd van het kind. Geschikt voor kinderen van 1 tot 16 jaar. Ideaal bij bezoek aan een popconcert, festival of motorrace.

Inhoud

1 stuk in de kleuren wit, zwart of blauw

Meer informatie

Dit product is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en blauw.

Merk

Jippie\'s

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen