Jobst Travel Socks

Stop pijnlijke benen! Comfortabel en gezond reizen met Jobst Travel Socks.

Jobst Travel Socks

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Lang stilzitten is niet goed voor uw benen. Tijdens vliegreizen of lange reizen met de bus, auto of vrachtwagen kan u al na een paar uur merken dat uw voeten en enkels dik worden en uw benen pijn gaan doen. Voldoende bewegen draagt bij aan het voorkomen van pijnlijke en opgezwollen benen en voeten. Tijdens een vliegreis of busreis kunt u het beste van tijd tot tijd uw benen strekken in het gangpad. Ook tijdens het zitten kunt u oefeningen met uw voeten doen. Bijvoorbeeld door ze op en neer te bewegen. Hierdoor spannen de kuitspieren aan waardoor het bloed beter terugstroomt uit de benen naar het hart. Bestuurders van auto’s en bijvoorbeeld vrachtwagens kunnen tijdens regelmatige stops een stukje lopen. Het minste risico is er indien voldoende bewegen gecombineerd wordt met het dragen van Jobst Travel Socks. Deze comfortabele en modieuze kousen zijn speciaal ontwikkeld voor het tegengaan van problemen met de bloedsomloop in de benen tijdens het reizen. De druk van de kous op de enkels is hoger dan op de kuit. Door deze aflopende druk wordt de bloedsomloop bevorderd. Jobst Travel Socks zien eruit als normale sokken en zijn in vrijwel alle situaties te gebruiken door zowel mannen als vrouwen.

Productvoordelen

  • Jobst Travel Socks zijn voor mannen en vrouwen 
  • Verkrijgbaar in de kleuren zwart, navy en beige 
  • In de maten 37 t/m 46 
  • Verpakt in een consumentvriendelijke verpakking

Inhoud

1 paar

Meer informatie

Verkrijgbaar in beige, navy en zwart en in de maten 1 (37-38), 2 (39-40), 3 (41-42), 4 (43-44) en 5 (45-46).

Merk

Jobst

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen