Johnson & Johnson Reach Waxed Floss

Johnson & Johnson Reach Waxed Floss verwijdert plak en voedselresten tussen de tanden en op die plaatsen waar de tandenborstel niet bij kan komen.

Johnson & Johnson Reach Waxed Floss

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Johnson & Johnson Reach Waxed Floss verwijdert plak en voedselresten tussen de tanden en op die plaatsen waar de tandenborstel niet bij kan komen. Dagelijks gebruik van floss verkleint de kans op gaatjes, houdt uw tandvlees gezond en voorkomt slechte adem.

Johnson & Johnson Reach Waxed Floss bevat een waslaagje zodat het gemakkelijk tussen de tanden door glijdt. Het verwijdert 52% meer plak dan normale floss.

Te gebruiken bij

  • Mondverzorging

Inhoud

50 of 200 meter

Meer informatie

Verkrijgbaar in verpakkingen met 50 of 200 meter flossdraad.

Merk

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen