Jordan Tandenborstel Step 1 0-2 Jaar

Jordan Tandenborstel Step 1 0-2 Jaar is aangepast aan de jongste kinderen en hun behoeften.

 2,25
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Jordan Tandenborstel Step 1 0-2 Jaar

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Op deze leeftijd is het kind nog erg klein en komen de eerste tandjes door. Het moment waarop de eerste tandjes verschijnen verschilt per individu, maar het is belangrijk dat de ouder begint met poetsen zodra het eerste tandje verschijnt. De tandenborstel heeft een kleine borstelhoofd met super zachte borstelharen. Het gearceerde gebied in de borstelharen geeft de aanbevolen hoeveelheid tandpasta aan.
Jordan Step 1 (0-2 jaar) is beschikbaar in diverse sterke contrasterende kleuren om de jongste kinderen te stimuleren. Merk op dat de tandenborstel is geen speelgoed en moet altijd onder toezicht van een volwassene worden gebruikt.

 

Productvoordelen

  • Jonge kinderen hebben vaak last van jeukend tandvlees wanneer de tanden doorkomen. De Step 1 (0-2 jaar) is daarom zo ontworpen dat het ook kan fungeren als bijtring.
  • De korte nek voorkomt dat de borstel te ver in de mond van het kind kan komen.
  • Het handvat is ergonomisch ontworpen voor zowel volwassenen als kinderen.
  • Het gat in het handvat heeft een ideale pasvorm voor de duim van een ouder. Hierdoor behoudt de ouder een goede grip op de tandenborstel.

Inhoud

1 stuks

Meer informatie

De gehele serie Stap voor stap is bekroond met de Award for Design Excellence.

Merk

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen