Jordan Tandenborstel Step 2 Premium 3-5 jaar

Jordan Tandenborstel Step 2 Premium 3-5 jaar is speciaal ontworpen om aan de behoeften van kinderen in deze leeftijdsgroep te voldoen.

 2,25
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Jordan Tandenborstel Step 2 Premium 3-5 jaar

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Op deze leeftijd ziet het kind waarschijnlijk de noodzaak van het tandenpoetsen nog niet in en is het vaak een uitdaging het kind te motiveren. Het zachte, ronde borstelhoofd zorgt voor een zachte reiniging van de melktanden en de ergonomische handgreep is comfortabel voor de  grip van zowel kind als ouder. Het gat in het handvat heeft een ideale pasvorm voor de duim van een ouder. Hierdoor behoudt de ouder een goede grip op de tandenborstel. Tevens geeft het gearceerde gebied in de borstelharen de aanbevolen hoeveelheid tandpasta aan.

Kinderen in deze leeftijdscategorie houden van variatie en zijn voortdurend op zoek naar iets nieuws. Om in deze behoefte te voorzien, worden de Step 2 (3-5 jaar) altijd geleverd met een spannende gadget dat varieert van een zandloper, een handige reiscap of een hangertje met bedeltje. Dit alles maakt het borstelen meer motiverend en interessant, wat belangrijk is om een goede mondverzorging op jonge leeftijd te stimuleren.

 

Productvoordelen

  • Inclusief leuke gadgets
  • Uitnodigend design
  • Tandenborstel maakt geluid
  • Maakt tandenpoetsen leuker

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

De tandenborstel wordt geleverd in verschillende kleuren en designs. De gehele serie Step by Step is bekroond met de Award for Design Excellence.

Merk

Jordan

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen