Kamillosan Crème

Kamillosan Crème is gemakkelijk in te smeren en trekt snel in de huid. De werkstoffen uit kamille ondersteunen het natuurlijke herstel van de huid.

 5,50
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Kamillosan Crème

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De huid krijgt het soms zwaar te verduren: door de zon of juist de kou, de wind en/of centrale verwarming, kunnen rode en gevoelige plekjes ontstaan. Kamillosan Crème verzacht en verzorgt de gevoelige huid. Kamillosan Crème verzorgt ook de babyhuid, bijvoorbeeld na het babybadje. Schrale billen, wangetjes en rode neusjes kunnen ook worden ingesmeerd met de zachte crème. Kamillosan Crème is gemakkelijk in te smeren en trekt snel in de huid. De werkstoffen uit kamille ondersteunen het natuurlijke herstel van de huid.

Samenstelling

Aqua, Glyceryl stearate, Sodium cetostearyl sulfate, Hydrogenated peanut oil, Isopropyl myristate, Stearyl alcohol, Glycerin, Chamomilla recutita extract, Lanolin alcohol, Methylparaben, Propylparaben

Inhoud

40 gram

Verpakkingsvorm

Tube

Merk

Kamillosan

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen