Kamillosan Oplossing

Kamillosan is een natuurproduct op basis van het Manzana plantenextract, wat het herstellend vermogen van de huid ondersteunt.

* Verplichte velden

Vanaf  4,75
Aantal:

Kamillosan Oplossing

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Kamillosan Oplossing heeft een breed toepassingsgebied. Dat wil zeggen dat het voor veel verschillende én veel voorkomende zaken gebruikt kan worden.
In zitbaden na de bevalling bijvoorbeeld, is Kamillosan Oplossing weldadig voor lijf en leden. Geregeld een kamille zitbad ondersteunt het natuurlijke herstel van de huid en verzorgt gevoelige plekjes. Met 2 á 3 eetlepels in een zitbad kan de kamille al haar werk doen.
Veranderingen in je hormonen tijdens de zwangerschap hebben niet alleen invloed op je humeur maar ook op je tandvlees. Voor gezond tandvlees kun je gorgelen, spoelen of pijnlijke plekjes aanstippen met Kamillosan Oplossing. Koutje gevat? Kamillosan lucht op. Een kwartier stomen met Kamillosan Oplossing is al genoeg om vrijer te ademen en de keel te verlichten.
En wist je dat je met Kamillosan Oplossing een heerlijk geurend kopje Kamille thee kan zetten? Een halve theelepel op een kopje heet water laat je even helemaal tot rust komen.
Kamillosan Oplossing in het babybadje geeft verlichting bij een gevoelig, kriebelig huidje. De werkstoffen uit kamille verzorgen de huid en ondersteunen het natuurlijke herstel.
 

Productvoordelen

  • Breed toepasbaar
  • Zowel voor moeder als het kindje

Gebruiksadvies

Spoelen of gorgelen: 1 theelepel op een half glas water. Stomen: 1 eetlepel per liter heet water. Kamillethee: 1/2 theelepel op een kopje heet water. Kamillosan oplossing niet in de omgeving van de ogen opbrengen.

Samenstelling

Extracten uit kamille bloemen (Matricaria recutita L.) in ethanol 38.5 % (m/m).

Inhoud

30 of 100 milliliter

Verpakkingsvorm

Fles

Meer informatie

Te verkrijgen in verpakkingen van 30 en 100 milliliter.

Merk

Kamillosan

Hoe te bewaren

Droog en bij kamertemperatuur (15-25
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen