Kamillosan Zalf

Kamillosan Zalf verzacht en verzorgt de huid. Voor de verzorging van rode baby billetjes, schrale, gevoelige en/of ruwe huid. Ook te gebruiken voor de verzorging van tepels tijdens de borstvoedingperiode.

 5,50
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Kamillosan Zalf

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Kloofjes op handen of voeten en een zeer droge of ruwe huid kunnen verzorgd worden met Kamillosan Zalf. Kamillosan Zalf gaat het uitdrogen tegen en ondersteunt het natuurlijke herstel. Droge, ruwe en schrale plekjes kunnen naar behoefte meerdere malen per dag ingesmeerd worden. Tevens wordt Kamillosan Zalf geadviseerd voor de behandeling van pijnlijke tepels en tepelkloven. Met de vette zalf brengt u een beschermend laagje op de huid aan. Kamillosan Zalf verzorgt de huid en ondersteunt het natuurlijke herstel. Kamillosan Zalf wordt geadviseerd voor het voorkomen en behandelen van rode baby billen en luieruitslag, wanneer de huid droog aanvoelt. Met de vette zalf op basis van kamille brengt u een beschermend laagje op het gevoelige huidje aan. Verder uitdrogen wordt zo voorkomen. De verzachtende zalf verzorgt de huid en ondersteunt het natuurlijke herstel. De gevoelige babyhuid kan ook in andere gevallen wat extra bescherming gebruiken. Schrale wangen en rode neusjes kunnen worden ingesmeerd met de vette zalf zodat zon, wind en centrale verwarming de huid niet verder kunnen uitdrogen.

Te gebruiken bij

  • Rode billetjes
  • Borstverzorging
  • Uitgedroogde huid
  • Schrale plekken

Dosering

Enkele keren per dag aanbrengen.

Gebruiksadvies

Gebruik op de borsten: Na elke voeding de zalf zachtjes aanbrengen. Bij matig gebruik is het niet nodig de tepels te reinigen vóór de volgende voeding.

Zwangerschap / Borstvoeding

Tijdens de zwangerschap en gedurende de periode van borstvoeding kan Kamillosan volgens de gebruiksaanwijzing toegepast worden.

Samenstelling

Petrolatum, Lanolin cera, Aqua, Chamomilla recutita, Glycerin, Parfum.

Inhoud

40 gram

Verpakkingsvorm

Tube

Merk

Kamillosan

Hoe te bewaren

Droog en bij kamertemperatuur (15-25°C) bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen