Winkelen per

Selectie verfijnen

Productvorm
  1. Poeder (1)
  2. Zakje (2)
Merk
  1. Norit (1)
  2. Samenwerkende Apothekers (1)
  3. Sandoz (1)
Hoofdbestanddeel
  1. ORS (2)

Diarree

Advies bij diarree bij kanker:

Bij diarree is het vooral van belang om uitdroging te voorkomen. Voldoende inname van vocht en zout is belangrijk. Stoppende voeding bestaat niet; iemand met diarree mag eten wat hij of zij verdraagt. Het gebruik van probiotica wordt afgeraden bij een verminderde afweer na chemotherapie. Om uitdroging te voorkomen kan ORS (rehydratiezout) worden gebruikt.

3 Producten
Terug naar boven

Behandeling van diarree

Wanneer iemand last heeft van diarree, dan is er sprake van waterdunne ontlasting die veel vaker komt dan normaal. De ontlasting heeft ook dikwijls een ander kleur en ruikt anders. De aandrang om naar het toilet te gaan komt meestal heel plotseling op. Ophouden van de ontlasting gaat heel moeilijk of lukt niet. Bij diarree is er een risico op uitdrogen van het lichaam. Met het middel ORS, dat wordt opgelost in water, kunt u hier iets aan doen. ORS vult het tekort aan zouten en vocht in het lichaam weer snel aan zodat uitdroging wordt voorkomen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen