Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Eucerin (1)
  2. Ladival (1)
  3. Service Apotheek (1)

Droge huid

Advies bij huidproblemen bij kanker:

Door bestraling kan de huid in het bestraalde gebied zijn beschadigd. Ook chemotherapie en andere medicijnen die bij kanker worden gebruikt, kunnen de huid beïnvloeden. Met name een droge huid komt veel voor. Sommige medicijnen veroorzaken snellere huidveroudering, acne of overmatige (dons)beharing. Om de huid te beschermen tegen verdere uitdroging is een vette crème, zoals cetomacrogol crème of vaseline cetomacrogol crème zeer geschikt. Wilt u in de zon zitten tijdens of na chemotherapie? Bescherm uw huid dan met een zonbeschermingsproduct met een hoge beschermingsfactor, bijvoorbeeld SPF 50+.

3 Producten
Terug naar boven

Behandeling van een droge huid

Wanneer u last heeft van een droge huid dan is de balans van de huid verstoord. De bovenste laag van de huid, opperhuid, bevat onvoldoende vetten, ook wel lipiden genoemd. Deze lipiden houden normaal gesproken het vocht vast om de huid soepel te houden. Wanneer er te weinig van deze lipiden zijn, ontstaan in de bovenste huidlaag hele kleine scheurtjes. Resultaat is dat de huid onvoldoende vocht kan vasthouden en uitdroogt. Daardoor voelt de huid vaak letterlijk droog en ruw aan. Behandeling hiervan kan met speciaal ontwikkelde vette en verzorgende crèmes.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen