Wimpers en wenkbrauwen

Advies bij uitval van wimpers en wenkbrauwen door chemotherapie:

Als bijwerking van chemotherapie kunt u niet alleen te maken krijgen met uitval van het hoofdhaar, maar ook van wenkbrauwen en wimpers. Het haar van wimpers en wenkbrauwen valt minder snel uit dan het hoofdhaar, maar het duurt ook langer voordat het weer aangroeit. Gemiddeld beginnen wenkbrauwen en wimpers twee maanden na de laatste chemokuur weer te groeien. Naast een gezonde leefstijl en voeding kan een wimperserum bijdragen aan de groei van de haartjes van wenkbrauwen en wimpers.

Bij het ontbreken van wenkbrauwen en wimpers kunnen de ogen sneller geïrriteerd raken. De gevoelige huid rondom de ogen kan het beste worden beschermd met een oogcrème.

Er zijn geen producten gevonden.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen