Fluoridevrije mondverzorgingsproducten

Om het gebit goed te onderhouden levert fluoride een bijdrage, maar is het niet essentieel. Veel belangrijker voor het voorkomen van gaatjes zijn het eet- en drinkgedrag en mondhygiënemaatregelen.
Alhoewel de kans op acute en chronische overdosering bij normaal gebruik van fluoride bevattende mondverzorgingsproducten volgens de huidige wetenschappelijke inzichten zeer gering is, geven sommige mensen de voorkeur aan het gebruik van fluoridevrije producten. Het gebruik van fluoride kan worden beperkt door een fluoride-vrije tandpasta te gebruiken.

Alle producten voor 'Fluorvrije tandpasta'

Bekijk alle producten >
Lees daarnaast het etiket van mondverzorgingsproducten. Ook in tandenstokers, floss en mondspoelmiddelen kan namelijk fluoride zitten. In sommige landen wordt water gefluorideerd. Wilt u dit vermijden? Gebruik dan bronwater. Om uw gebit te beschermen tegen cariës is de belangrijkste maatregel, of u nu wel of geen fluoride gebruikt: onderhoudt uw gebit goed met de juiste mondverzorging en door suikerhoudende producten zoals frisdranken, ranja en diksappen te vermijden.

Alle producten voor 'Fluoridevrije mondverzorging'

Bekijk alle producten >

Ook in tandenstokers, floss en mondspoelmiddelen kan fluoride zittenTrustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen