Hoe kom ik van mijn verkoudheid af?

Een verkoudheid is zo opgelopen. Er vanaf komen is een heel ander verhaal. Hoe kom ik het snelst van mijn verkoudheid af?

Goed slapen, gezond eten, veel water

Een goede nachtrust is van groot belang. U bent dan fitter, waardoor uw afweersysteem stevig met het verkoudheidsvirus aan de slag kan. Gezond eten is ook belangrijk en vergeet niet om extra water of kruidenthee te drinken. Hierdoor kunnen overtollig slijm en afvalstoffen goed worden afgevoerd.

Wat helpt echt bij verkoudheid?

Wanneer u bent geveld door verkoudheid kunnen pijnstillers de koorts en pijn onderdrukken en werkt neusspray met xylometazoline tegen een verstopte neus. De verkoudheid gaat daarmee helaas niet sneller over.

Ook andere gangbare middelen zoals stomen, gorgelen en hoestmiddelen werken alleen symptoomverlichtend.

Van vitamine C en Echinacea is het bewijs moeilijk te vinden. 

Dit wil overigens niet zeggen dat al deze producten worden afgeraden. Verlicht het de symptomen en voelt u zich er beter door, dan is er geen enkel bezwaar tegen het gebruik.

Alle producten voor 'Griep & Verkoudheid'


Bekijk producten (234)

Geen sigaretten, geen alcohol

Tot slot: sigaretten verergeren de klachten van een verkoudheid. Alcohol zorgt voor vermoeidheid en een minder goede slaap, waardoor het lichaam te weinig rust krijgt. Kom dus van uw verkoudheid af door beiden te laten staan.


Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen