Veilig vrijen op reis

In sommige landen is het aantal mensen met een soa of hiv-infectie veel groter dan bij ons. Vrij veilig op reis. Gebruik condooms en neem ze mee uit Nederland.

Alle producten voor 'Condooms'


Bekijk producten (4)

Veilig vrijen op reis

Seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s) komen overal ter wereld voor. In sommige gebieden is de kans op een soa groter dan hier in Nederland. In bijvoorbeeld Azië, de voormalige Sovjet-Unie, Afrika, Zuid-Amerika en het Caribische gebied is het aantal mensen met een soa of hiv-infectie veel groter dan bij ons. De kans een soa op te lopen hangt vooral samen met seksuele contacten en het al dan niet gebruiken van condooms.

Gebruik een condoom

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die alleen reizen en van tevoren niet van plan waren seksuele contacten te hebben tijdens de reis, deze toch vaak wel hebben. Meestal weten ze dan niet zeker of de partner soa-vrij is. Het verstandigst is dan altijd veilig te vrijen! Veilig vrijen is geslachtsgemeenschap, orale seks of anale seks mét condoom.

Neem condooms mee uit Nederland. Condooms in andere landen zijn niet altijd betrouwbaar of niet in de juiste maat verkrijgbaar.

Alle producten voor 'Condooms'

Bekijk alle producten >


Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen