Zylkène voor hond en kat

Dieren met een (lichte tot matige) angst voor vuurwerk kunnen baat hebben bij het gebruiken van het ondersteunende middel Zylkène. Zylkène heeft een kalmerend effect op het dier. Het vermindert de schrikreacties, maar maakt het dier niet suf. Ook voor dieren die chronische stress ondergaan, zoals het meemaken van een verhuizing, kan Zylkène ondersteunend werken.

Ondersteuning bij (vuurwerk)angst en stress

Zylkène is een natuurlijk product dat vrij verkrijgbaar is zonder recept. Het middel valt onder de zogenaamde “neutraceuticals”; voedingssupplementen met een gezondheidsbevorderend of medicinaal effect. De werkzame stof is alpha-casozepine, een decapeptide dat uit het koemelkeiwit caseïne wordt gewonnen.
Het is toepasbaar bij zowel honden als katten. Onderzoek wijst uit dat de werking waarschijnlijk berust op het bezetten van receptoren in de hersenen, waarop normaal gesproken lichaamseigen stoffen aanhechten die angst en stress bevorderen. Er zijn geen bijwerkingen van dit middel bekend, het is hypoallergeen en lactosevrij. Ook is het veilig voor fokdieren, zowel tijdens de dracht als het zogen.
Zylkène moet 1 maal per dag in de vorm van een capsule toegediend worden, waarbij u minimaal 2 dagen voor het verwachte moment van stress begint met geven. Bij dieren met chronische stress worden de beste resultaten gezien na 2 weken tot 2 maanden dagelijkse toediening. Het is dus aan te raden eerder dan 2 dagen voor het moment van stress te beginnen.
De capsules bevatten een poeder, en zijn smakelijk. U kunt het geven door de gehele capsule in te geven, of het poeder door het voer te mengen. Het gebruik moet beperkt worden tot 2 maanden.


Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen