Deltas Kiezen voor Geluk

Deltas Kiezen voor Geluk, door Reinhard K. Sprenger.

 9,95
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Deltas Kiezen voor Geluk

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Dit boek verandert uw leven voorgoed! 'In deze tijden van hoge werkloosheid kan ik toch niet zomaar van werk veranderen?!' 'Mijn levensdroom realiseren? Maar ik kan toch niet iedereen en alles achterlaten en naar Nieuw-Zeeland verhuizen?' 'Mijn partner voorgoed verlaten? En de kinderen en het huis dan?' We hebben allemaal wel eens het gevoel dat het leven dat we leiden niet helemaal is zoals we het ons hadden voorgesteld. Dat ons leven als het ware wordt bepaald door de anderen, of door factoren en gebeurtenissen waarover we zelf geen controle hebben. We voelen ons niet meer 100% gelukkig, en onze dromen en ambities hebben we in de loop der jaren stilletjes opgeborgen. Goed nieuws: een rijk en gelukkig leven is allesbehalve een kwestie van geluk of toeval. In dit opmerkelijke en inspirerende boek toont Reinhard K. Sprenger hoe we een einde kunnen maken aan onze dagelijkse ontevredenheid. De idee is heel eenvoudig: we hebben zelf gekozen voor het leven dat we nu leiden, en we kunnen dus ook de rest van ons leven helemaal zelf kiezen. Dit boek bewijst dat u het roer van uw leven weer zelf in handen kunt nemen en uw geluk zelf kunt maken.

Inhoud

1 exemplaar

Merk

Deltas

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen