Gezond op reis met kinderen

Gezond op reis met kinderen is een praktische medische vraagbaak voor mensen die met kinderen voor kortere of langere tijd naar het buitenland gaan.

 15,82
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Gezond op reis met kinderen

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct van Leef.nl.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Gezond op reis met kinderen is een praktische medische vraagbaak voor mensen die met kinderen voor kortere of langere tijd naar het buitenland gaan. Het boek geeft antwoord op de belangrijkste medische vragen van ouders wanneer hun kind op reis ziek wordt of een ongeluk krijgt, en geeft raad hoe te handelen. Ook is plaats ingeruimd voor de reacties van kinderen op het vertrek naar en verblijf in een ander land. De kennis van drie kinderartsen met ruime tropenervaring is in dit boek gebundeld.

Meer informatie

Auteurs Ferkó Ory , Jules J.M. Tolboom , Jaap de Witte
Serie Hoe blijf ik gezond
ISBN 9789068325775
Taal Nederlands
Bindwijze Paperback
Pagina's 184 pagina's
Verschenen 2005

Ferkó Öry is kinderarts maatschappelijke gezondheidszorg, werkzaam bij TNO Kwaliteit van Leven in Leiden. Jules Talboom werkt als kinderarts bij de afdeling Kindergeneeskunde van het Universitair Medisch Centrum Radboud in Nijmegen. Jaap de Witte is kinderarts in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in 's-Hertogenbosch.

Merk

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen