Kliniplast Border Eilandpleister

Kliniplast Border Eilandpleister is een steriele non-woven eilandpleister. Het is een niet aan de wond verklevend kompres en fixatiepleister in één.

* Verplichte velden

Vanaf  16,97
Aantal:

Kliniplast Border Eilandpleister

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Kliniplast Border Eilandpleister is een steriele non-woven eilandpleister. Het is een niet aan de wond verklevend kompres en fixatiepleister in één. Een eilandpleister beschermt de wond optimaal omdat de pleister rondom gesloten is; de wond dus volledig afsluit. Geschikt voor de verzorging van post-operatieve wonden, voor droge wonden of voor wonden met een geringe vochtafgifte. De eilandpleister is gebruiksklaar en gemakkelijk. Kliniplast Border eilandpleister heeft ronde hoeken waardoor de pleister aan de hoeken niet zo snel zal omkrullen.

Inhoud

50 stuks

Meer informatie

Beschikbaar in de volgende maten:

  • 8cmx10cm
  • 5cmx7cm 

Merk

Klinion

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen