Kliniplast Likdoornpleister

De Kliniplast Likdoornpleister is een kant en klare, waterbestendige, voorgevormde pleister met een ronde uitsparing met een kussentje met 40% salicylzuur.

 2,69
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Kliniplast Likdoornpleister

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Likdoorns aan voeten ontstaan door verkeerde schoenen, door een verkeerde stand van de voet of de tenen, of een combinatie van beide. De likdoorn kan worden verwijderd door het hoornmateriaal waaruit de likdoorn is opgebouwd te verweken met salicylzuur. De Kliniplast Likdoornpleister is een kant en klare, waterbestendige, voorgevormde pleister met een ronde uitsparing met een kussentje met 40% salicylzuur. Dit salicylzuur verweekt de likdoorn terwijl de omliggende huid beschermd wordt door de pleister. De uitsparing ontlast bovendien de druk. Elke 2 dagen verwisselen tot zacht geworden eelt eraf te wrijven is.

Productvoordelen

  • Polyethyleen dragermateriaal met ronde uitsparing met een kussentje met 40% salicylzuur 
  • Waterbestendig Huidvriendelijke acrylaat kleeflaag
  • Vermindert druk en verzacht de pijn A
  • Actieve verwijdering van de likdoorn in ongeveer 2 weken

Gebruiksadvies

Elke 2 dagen verwisselen tot zacht geworden eelt eraf te wrijven is.

Inhoud

8 stuks

Merk

Kliniplast

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen