Biologische zonbescherming van Lovea

Deze informatie is tot stand gekomen in samenwerking met Lovea. De zomer, het goede weer is weer aangebroken, tijd om lekker van de zon te gaan genieten! De 100% biologische, minerale zonnecosmeticalijn van Lovea zorgt ervoor dat kinderen én volwassen veilig en beschermd van de zon kunnen genieten.

100% minerale zonnefilters

Lovea BIO is 100% natuurlijk en biedt op een biologische wijze zonbescherming op basis van minerale filters. Alle zonneproducten van Lovea BIO zijn gebaseerd op een zuivere minerale bescherming dankzij titaniumdioxide. Dit werkt volledig anders dan een chemische zonnefilter en is daardoor 100% veilig en zacht, zelfs voor de zeer gevoelige en tere huid van kleine kinderen.
Lovea BIO combineert natuurlijke ingrediënten en technologische innovaties, met als doel gezonde en effectieve producten te maken. Alle producten van Lovea BIO zijn vrij van parabenen, siliconen, PEG, synthetische kleurstoffen en -parfums.
De producten van Lovea
De producten van Lovea

Vrij van nanodeeltjes en géén witte waas op de huid

De 100% minerale zonbescherming van Lovea BIO bevat geen nanodeeltjes. De producten dringen dus niet in de huid, maar blijven op de huid liggen, zonder een witte waas achter te laten. Dit werkt op die manier als een onzichtbaar beschermend en 100% veilig schild dat de zonnestralen weerkaatst waardoor deze de huid niet kunnen schaden.

Nóg meer voordelen!

De minerale filters in Lovea BIO beschermen de huid direct na het aanbrengen, in tegenstelling tot chemische zonnefilters heeft het dus geen inwerktijd nodig, voordat het de huid optimaal beschermt. Daar komt ook bij dat de beschermingsfactor niet afneemt gedurende de dag: met één keer goed insmeren bent u goed beschermd.

Bij chemische zonnefilters is de beschermingsfactor na een jaar vaak al gehalveerd. De beschermingsfactor van deze minerale filters in de producten van Lovea BIO blijven echter gelijk, gedurende de gehele houdbaarheid van het product, welke circa 3 jaar lang is.

Ook is Lovea ECOCERT-gecertificeerd en voorzien van het Cosmébio-label. Dit betekent dat de producten natuurlijke ingrediënten bevatten afkomstig uit biologische teelt.

Lovea BIO is niet getest op dieren.

Producten van Lovea op een rij

Biologische producten van Lovea: Aftersun, Verzorgingsolie, Zonnebescherming factor 15 t/m 50

Alle producten voor 'Lovea'

Bekijk alle producten >


Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen