Hulpmiddelen bij reuma

Wanneer u reuma hebt, kunt u door hulpmiddelen te gebruiken uw gewrichten ontlasten. Hierdoor kunt u voorkomen dat uw klachten verergeren. Ook kunt u met behulp van hulpmiddelen uw zelfstandigheid langer behouden.

Verschillende soorten hulpmiddelen

Er zijn heel veel verschillende soorten hulpmiddelen verkrijgbaar. Het is afhankelijk van uw probleem welk hulpmiddel het beste bij u past. Er zijn bijvoorbeeld hulpmiddelen om u te ondersteunen bij vervoer, bij uw persoonlijke verzorging, in de huishouding en bij het uitoefenen van uw hobby of werk. Hieronder worden enkele categorieën hulpmiddelen met voorbeelden toegelicht.

Hulpmiddelen bij eten en drinken

Hulpmiddelen maken eten en drinken met reuma eenvoudiger. U kunt hierbij denken aan verdikt, verlengd of gebogen bestek, bekers met of juist zonder oren of anti-slipproducten. Ook het bereiden van uw eten en drinken gaat makkelijker met hulpmiddelen als speciale snijplanken, messen, schillers en fles-, pak- en potopeners.

Alle producten voor 'Eten & Drinken'


Bekijk producten (33)

Alle producten voor 'Selectie hulp bij eten'

Bekijk alle producten >

Hulpmiddelen voor het innemen van uw medicijnen

Voor het gebruiken van uw medicijnen zijn er handige hulpmiddelen verkrijgbaar zoals medicijndozen, tabletuitdrukkers, tube-uitknijpers en pillensplitters.

Alle producten voor 'Geneesmiddelgebruik'


Bekijk producten (47)

Hulpmiddelen bij wassen en aankleden

Een kam of borstel met verlengd handvat, aanbrenghulpen, een teenwasser, elektrische tandenborstel en een nagelknipper op een tafelklem zijn voorbeelden van hulpmiddelen bij het wassen en de persoonlijke verzorging. Knopenhaken, aankleedstokken, speciale schoenlepels, aantrekhulpen voor sokken, panty’s of beha’s zijn voorbeelden van artikelen die u helpen met aankleden. Dergelijke artikelen kunnen uw leven een stuk makkelijker maken.

Alle producten voor 'Persoonlijke verzorging'


Bekijk producten (13)

Alle producten voor 'Selectie hulpmiddelen persoonlijke verzorging'

Bekijk alle producten >


Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen