Hulpmiddelen reuma hobby en vrije tijd

Als u reuma hebt, is dit gelukkig geen reden om uw hobby op te geven. Er zijn allerlei hulpmiddelen die ervoor zorgen dat u kunt blijven doen wat u leuk vindt.

Tuingereedschap

In de tuin werken wordt een stuk makkelijker dankzij een losse armondersteuning die u op de achterkant van gereedschap kan plaatsen. Hierdoor worden zwakke handen en polsen zo min mogelijk belast. Een kniesteun met armsteunen zorgt ervoor dat u makkelijk overeind komt na een tuinklusje dichtbij de grond. Ook zijn er diverse ergonomisch verantwoorde gereedschappen die de kracht verminderen die moet worden uitgeoefend. Deze zijn geschikt voor mensen met verminderde kracht in de hand of pols.

Alle producten voor 'Tuingereedschap'

Bekijk alle producten >

Kaartenhouder

Als u van kaart spelletjes houdt, maar de kaarten niet goed kunt vasthouden, zijn er kaarthouders waar u ze in kunt zetten.

Handwerken

Een draad haalt u zonder gepruts door een naald dankzij een naald en draad doorvoer.

Telefoon

Dankzij een telefoon met grote toetsen en een luidspreker, kunt u eenvoudig een nummer kiezen en met mensen bellen zonder de hoorn vast te hoeven houden.

Vergrootglas

Als u niet goed kunt zien, kunt u een vergrootglas gebruiken. Deze zijn er in verschillende soorten en maten. Als u voor eentje op een standaard kiest, hoeft u hem niet vast te houden. De draaiende arm zorgt ervoor dat hij op verschillende posities gebruikt kan worden. Heel praktisch als u graag handwerkt of puzzelt.


Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen