Rolstoel- en scootmobielaccessoires

Met een rolstoel of scootmobiel is nog veel meer mogelijk dan het vervoer van A naar B. Er zijn verschillende accessoires waardoor u hem zo optimaal mogelijk kunt gebruiken.

Starterspakket

Maak het uzelf makkelijk met een starterspakket waarin u in één keer een set praktische accessoires aanschaft. In het pakket zitten een regenponcho, rolstoeltas, veiligheidsriem én een tasje voor tussen de beensteunen.

Veiligheidsriem

Bent u bang om uit de rolstoel te glijden of te vallen? Dan is er een veiligheidsriem die met een sterke gesp om de taille kan worden vastgemaakt.

Rolstoeltas

Bewaar de spullen die u wilt meenemen in een duurzame rolstoeltas. Deze is gemakkelijk te bevestigen aan de rugleuning of handvaten van de rolstoel. Er zijn verschillende soorten tassen, in verschillende prijsklassen. Denk voordat u tot de koop overgaat goed na waar u hem voor wilt gebruiken. Wilt u er veel boodschappen in vervoeren? Kies dan voor een sterk model met veel volume. Voor mensen met een longaandoening zijn er speciale tassen waarin zuurstof flessen kunnen worden vervoerd. Er bestaan ook tassen met een opbergruimte voor krukken of een wandelstok.

Alle producten voor 'Rolstoeltas'

Bekijk alle producten >

Boodschappennetje

Een handtas of een paar boodschappen kunnen worden meegenomen in een boodschappennet dat met clips aan de boven- en onderkant van een rolstoel kan worden bevestigd. Dit netje kan ook worden gebruikt bij een rollator.

Paraplu

Last van de regen of zon? Deze paraplu biedt voldoende bescherming en kan door een klem eenvoudig aan een rolstoel of scootmobiel worden vastgemaakt.

Beschermhoes

Deze beschermhoes is geschikt voor elektrische rolstoelen en past helemaal over de rolstoel. Door de doorzichtige strook blijft het bedieningspaneel zichtbaar. Inclusief openingen voor de handen, waardoor het openen van deuren geen belemmeringen geeft.

Zitkussen

Een zitkussen van schapenwol zorgt ervoor dat u warm en comfortabel zit. Omdat deze van 100 procent wol is gemaakt, blijft de temperatuur aangenaam en niet te warm. Er zijn ook lichtgewicht zitkussens van hoogwaardig foam én met een waterafstotende hoes die voor veel comfort zorgen.

Drinkbeker

Als iemand in een rolstoel veel vocht nodig heeft, kan er een drinkbeker aan de rolstoel of scoormobiel worden gehangen. Deze knoeit niet en omdat er een slangetje aan zit, kan men zelf beslissen wanneer er een slokje wordt genomen.

Fleshouder

Wat te drinken meenemen? Dat kan heel gemakkelijk met een fleshouder waarin verschillende maten bekers, glazen en flessen passen.


Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen