Lactacyd Verzorgende Wasemulsie

Lactacyd Verzorgende Wasemulsie kan dagelijks worden gebruikt in bad of onder de douche als milde zeep op de uitwendige delen van de vagina.

Lactacyd Verzorgende Wasemulsie

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Lactacyd Verzorgende Wasemulsie is een milde, verzorgende wasemulsie geschikt voor dagelijks gebruik. Het heeft dezelfde lage pH-waarde als de vagina en bevat lichaamseigen melkzuur dat helpt de natuurlijke balans van de vagina te behouden of te herstellen. Het ondersteunt de natuurlijke bescherming van de vagina. Dit maakt het een ideaal verzorgingsproduct voor de intieme verzorging. In de handpalmen opschuimen, aanbrengen en dan goed afspoelen onder stromend water.

Te gebruiken bij

  • Vaginale verzorging

Productvoordelen

  • Klinisch bewezen mild
  • Licht, discreet parfum

Bevat

Lactoserum

Inhoud

50,300 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon

Meer informatie

  • Dit product is verkrijgpaar per 50 en 300 milliliter.
  • Lactoserum is een natuurlijk bestanddeel gewonnen uit melk. Het wordt gebruikt om de beschermende omgeving te stabiliseren en te handhaven.

Merk

Lactacyd

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen