Lamberts IJzer 14mg

Lamberts IJzer 14mg. Dit product is een specifiek ijzersupplement, waarvan de formule is gericht op maximale absorptie en gebruik.

 13,55
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Lamberts IJzer 14mg

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Volgens bronnen binnen de WHO (World Health Organisation) zorgt het tekort aan ijzer in de voeding tot het meest voorkomende mineraaltekort in de wereld. Alle leeftijden en beide seksen zijn betrokken, maar vooral vrouwen in de vruchtbare leeftijd. Dit product is een specifiek ijzersupplement, waarvan de formule is gericht op maximale absorptie en gebruik. Het probleem van constipatie, dat zo vaak gezien wordt bij de toediening van andere vormen van ijzer, wordt vermeden, wat resulteert in een verhoogde compliance bij de gebruiker.

Dosering

1-2 tabletten per dag, tenzij anders geadviseerd.

Contra-indicaties

Een teveel aan ijzer kan schadelijk zijn voor zeer jonge kinderen. Meer dan 20 mg IJzer kan milde maagklachten geven bij gevoelige personen.

Samenstelling

IJzer (als citraat) 14 mg. Hulpstof: dicalciumfosfaat, cellulose, Tabletcoating (hydroxypropyl methylcellulose en glycerine), stearinezuur, siliciumdioxide en magnesiumstearaat.

Bevat geen

Tarwe, gluten, gerst, soja, eieren, melk en melkproducten, lactose, noten, sulfieten, selderij, vis, schaaldieren en gist.

Inhoud

100 tabletten

Verpakkingsvorm

Potje

Meer informatie

Geschikt voor vegetariërs.

Merk

Lamberts

Sterkte

14 mg

Hoe te bewaren

Bewaren op een koele droge plaats, beschermd tegen het licht. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen