Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 49 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.

 

Productinformatie

Lanaform Mass & slim toermaline broek maat S

De afslankende short Mass & Slim van Lanaform  is zeer efficiënt om te vermageren, de heupen vorm te geven en de dijen te verslanken. Hij is perfect geschikt om  cellulitis en sinaasappelhuid te bestrijden. De revolutionaire Mass & Slim is voorzien van honderden Tourmaline®-kogels die bijdragen aan het verlies van centimeters in contact met de huid. De afslankende short Mass & Slim heeft een dubbele werking: Onmiddellijk: de short geeft het lichaam opnieuw vorm dankzij de omhullende werking die zeer doelgericht is: de billen, de dijen, de heupen en de buik zien er in een oogwenk slanker uit en worden comfortabel ondersteund. Op lange termijn: de short helpt om ontsierende zones te corrigeren en duurzaam te verslanken dankzij de Tourmaline®-kogels. De kogels verhogen lokaal de temperatuur van de huid lichtjes, zodat het lichaam de vetcellen beter kan irrigeren en dus cellulitis kan bestrijden. De Tourmaline®-kogels oefenen ook een micromassage op de huid uit dankzij hun gebogen vorm. Zij verbeteren zo de bloed- en lymfecirculatie en verlagen dus de kans op een sinaasappelhuid. - Vermindert sinaasappelhuid - Anti-vetophoping - Onmiddellijk step-in effect - Permentente massage - Bamboe viscose

samenstelling
53% Polyamide, 33% polyester, 14% elastane

Gebruik
Draag de Mass & Slim elke dag 8 uur en doe dit minimaal 30 dagen. Om ervoor te zorgen dat de corrigerende broek bij het wassen niets van haar kwaltieit verliest, wordt afgeraden om tijdens het dragen van de broek een crmeme te dragen.

Waarschuwingen
Draag niet op open wonden, op een lichaamsdeel dat is gezwollen of ontstoken of op een geïrriteerde huid. Het dragen van de Mass & Slim wordt nadrukkelijk ontraden als u onlangs bent geopereerd of als u zwanger bent.

Fabrikant
Lanaform, Rue de Legende 55, 4141 Louveigné, België
Draag de Mass & Slim elke dag 8 uur en doe dit minimaal 30 dagen. Om ervoor te zorgen dat de corrigerende broek bij het wassen niets van haar kwaltieit verliest, wordt afgeraden om tijdens het dragen van de broek een crmeme te dragen.

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overLanaform Mass & slim toermaline broek maat S 1 stuks
Jouw waardering

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Er zijn nog geen vragen

Inspiratie

 1. image
  Lucovitaal Manuka honing zalf 500 MGO 100 milliliter 100 ml Grissini genovese is een heerlijk gekruide tarwestick.
  999 599
  100 ml
 2. image
  A3 boeken Krachtdieren 2 - wijsheid en inspiratie dierenrijk 1 stuks Boek Boeken Krachtdieren 2 - wijsheid en inspiratie uit het dierenrijk
  3750
  Boek