Metagenics Vitamine D3 400IU

Metagenics Vitamine D3 400IU cholecalciferol.

* Verplichte velden

Vanaf  9,99
Aantal:

Metagenics Vitamine D3 400IU

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Vooral voor kinderen, zwangere vrouwen, senioren en donkere huidtypes of in periodes waarin de blootstelling aan zonlicht beperkt of onmogelijk is (winterperiodes) is vitamine D suppletie aangewezen. Vitamine D3 (cholecalciferol), de voor de mens best benutbare vorm van vitamine D, is een vetoplosbaar vitamine die instaat voor de vorming en het behoud van sterke botten en tanden, en helpt het (natuurlijk) immuunsysteem van de lichaamscellen.

Productvoordelen

  • Limoensmaak 
  • Zoetstof uit Stevia

Dosering

1 tablet per dag of zoals aanbevolen. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

 

Interacties

Voorzichtigheid is geboden voor patiënten met nierinsufficiëntie, hypercalciëmie en hypercalciurie.

Samenstelling

Vitamine D
Hulpstoffen: mannitol, xylitol, natriumcarboxymethylcellulose, limoensappoeder, hydroxypropylcellulose, limoenaroma, citroenzuur, magnesiumstearaat, aroma, siliciumdioxide, geelwortelextact (Curcuma longa L.) steviolglycosiden.

Inhoud

84/168 tabletten

Verpakkingsvorm

Doordrukstrip

Meer informatie

  • Dit product is verkrijgbaar per 84 en per 168 tabletten.
  • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Merk

Metagenics

Sterkte

400 iu

Hoe te bewaren

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen