Leef.nl by Sanamedi Dekbedden 4 Seizoenen

Leef.nl 4-seizoenen dekbed is een uniek allergeen- en huisstofmijtdicht dekbed.

Leef.nl by Sanamedi Dekbedden 4 Seizoenen

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Leef.nl 4-seizoenen dekbed is een uniek allergeen- en huisstofmijtdicht dekbed. U hoeft er dus geen speciale allergeendichte hoes omheen te doen. De vulling is van 100% Sensofil gemaakt, zacht en goed ventilerend. U ontvangt een zomerdekbed en een voor-najaarsdekbed welke samen het winterdekbed vormen.

Gebruiksadvies

Het Leef.nl dekbed is wasbaar op 60 graden en kan in de wasdroger op een lage temperatuur gedroogd worden.

Inhoud

Zomerdekbed en voor-najaarsdekbed die samen het winterdekbed vormen

Meer informatie

Dit product is verkrijgbaar in de volgende maten: 140 x 200 cm, 140 x 220 cm, 200 x 200 cm, 200 x 220 cm, 240 x 200 cm, 240 x 220 cm. De vulling is van 100% Sensofil gemaakt, zacht en goed ventilerend. De tijk is gemaakt van een high-tech synthetische vezel welke geen coating kent of chemische behandeling. Hierdoor is het hypoallergeen en behoud het dekbed een hoog vocht- en warmte regulerend vermogen.

Merk

Leef.nl by Sanamedi

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen