Leef.nl by Sanamedi Kussensloop

Leef.nl allergeen- en huisstofmijtdichte kussensloop.

Leef.nl by Sanamedi Kussensloop

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Leef.nl allergeen- en huisstofmijtdichte kussensloop, slapen zonder allergieklachten. Het terugbrengen van allergieën in de slaapkamer is de eerste belangrijke stap voorwaarts om een gezonde omgeving voor uzelf te creëren. Allergeen dichte hoezen gaan op een effectieve manier de symptomen van de huisstofmijtallergie tegen en dragen positief bij aan de kwaliteit van uw leven.

Gebruiksadvies

De hoezen dienen vóór gebruik te worden gewassen. Na het wassen op een lage temperatuur worden de hoezen veel zachter en prettiger in gebruik. Het is voldoende om de allergeendichte hoezen 1-2 x per jaar te wassen op 60 graden.

Inhoud

1 kussensloop

Meer informatie

Dit product is verkrijgbaar in de volgende maten: 50 x 60 cm, 50 x 70 cm, 60 x 70 cm.

Merk

Leef.nl by Sanamedi

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen