Lichtwesen Liwe nekkussen met 2 rozenkwarts 1 stuks

Inhoud
1 Stuks
4999
Beperkt op voorraad, bestel nu

Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 49 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.

 

Productinformatie

Lichtwesen Liwe nekkussen met 2 rozenkwarts
Ontspanning en vrede - Nekkussen Rozenkwarts

Samenvatting
·· Rust en ontspanning
·· Innerlijke vrede
·· Zich goed voelen
·· Het energiesysteem balanceren

Het LichtWesen Nekkussen met rozenkwarts harmoniseert en stabiliseert het energiesysteem. Daardoor kunnen zowel de schouders als ook het gehele lichaam en onze innerlijke staat ontspannen.

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen
·· Hoe voelen mijn schouders nu aan? Zijn ze opgetrokken? Hoe verandert mijn innerlijke staat wanneer ik mijn schouders bewust laat zakken en ontspan?
·· Op welke plaats in mijn lichaam ben ik gespannen?
·· In welke situatie heb ik behoefte aan een meer ontspannen houding?

Aanvullende aanwijzingen bij het LichtWesen Nekkussen
Gebruikers berichten, dat het Nekkussen met rozenkwarts een goede ondersteuning bij elke soort werk biedt, waarbij men de schouders aanspant: schrijf- en PC-werk, strijken, autorijden. Sommigen gebruiken het Nekkussen ook ’s nachts, om meer ontspannen te slapen. Enkelen hebben het ook op pijnlijke plaatsen gelegd. Moeders die borstvoeding geven hebben positieve ervaringen gehad, wanneer zij het Nekkussen bij het voeden gebruiken. Met de rozenkwarts in het Nekkussen, konden zij kalmer en rustiger zijn. Dat had ook op de baby invloed. Een borstvoedingsdeskundige heeft aanbevolen, om in het zakje van het Nekkussen een blauwe chalcedon te doen, omdat
het naar haar ervaring de melkstroom op gang brengt.

Het Nekkussen zonder rozenkwarts bevat een zuiverende en harmoniserende energie: de witte Scheppingsstralen en de energie van de Opgestegen Meesters Sanat Kumara, Maria, Victory en de aarde engel Zon. De rozenkwartszakjes, die in de omslag van het basiskussen gestoken worden, bevatten aanvullend de energie van rozenkwarts, de kracht van de blauwe Scheppingsstraal, aartsengel Raphael, de Opgestegen Meesters Maha Chohan, Lao Tse, en Lady Portia en Boom. De rozenkwarts kristallen zijn energetisch gereinigd en met hun eigen kracht versterkt.

Oefening bij het thema
Ontspan je schouders op je adem: bij het uitademen laat alle spanning los en laat deze met de adem mee naar buiten stromen. Bij het inademen vul je het schoudergebied met een weldadige kalmte. Als je wilt kun je ook de aartsengel Raphael uitnodigen en hem vragen je schouders met zijn helende kracht te vullen. Sta toe dat de schouders steeds lichter worden en dat met iedere ademteug het lichaam zich meer en meer ontspant en het gevoel van welbevinden groter wordt.

Samenstelling
Het soepele nekkussen uit zuivere katoen biedt hoog draagcomfort en is wasbaar. 100% Handmatig vervaardigd in Duitsland.

Gebruik
De mogelijkheden om het nekkussen te gebruiken zijn zeer talrijk. Tijdens werk aan je bureau, bij het lezen, tijdens televisiekijken, in de auto (vooral bij lange autoritten!)...
Het kussen ligt zacht in de nek en geeft een gevoel van innerlijke kalmte en diepe ontspanning. Door de stimulerende energie lijkt het net of het gewicht van het kussen de schouders naar beneden duwt. Het kussen leent zich ook prima als oogkussen, op de bovenrug voor extra ontspanning en tijdens meditatie.

Fabrikant / Distributeur
Lichtwesen AG, Pestalozzistraße 1, 64319 Pfungstadt, Duitsland
De mogelijkheden om het nekkussen te gebruiken zijn zeer talrijk. Tijdens werk aan je bureau, bij het lezen, tijdens televisiekijken, in de auto (vooral bij lange autoritten!)... Het kussen ligt zacht in de nek en geeft een gevoel van innerlijke kalmte en diepe ontspanning. Door de stimulerende energie lijkt het net of het gewicht van het kussen de schouders naar beneden duwt. Het kussen leent zich ook prima als oogkussen, op de bovenrug voor extra ontspanning en tijdens meditatie.

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overLichtwesen Liwe nekkussen met 2 rozenkwarts 1 stuks
Jouw waardering

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Er zijn nog geen vragen

Inspiratie

 1. image
 2. image
 3. image
  Geratherm Non contact thermometer 1 stuks 1 Stuks Geratherm Non contact thermometer
  5495
  1 Stuks
 4. image
 5. image
  Vitility Nagelschaar xl 1 stuks 1 Stuks Deze nagelknipper voor de tenen is zeer geschikt voor mensen die moeilijk bij hun tenen kunnen komen.
  874
  1 Stuks
 6. image
  CareBag Wegwerpurinaal man 20 stuks 20 Stuks CareBag plaszakken / urinalen zijn ideaal voor onderweg of wanneer een (schoon) toilet lastig of niet tijdig te bereiken is.
  1974
  20 Stuks
 7. image