Lucovitaal Melatonine 100 mcg

Lucovitaal Melatonine heeft een gunstige invloed op de slaapfunctie en het dag- en nachtritme.

Lucovitaal Melatonine 100 mcg

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Lucovitaal Melatonine heeft een gunstige invloed op de slaapfunctie en het dag- en nachtritme en kan worden toegepast bij jetlag of ploegendiensten. Door het ouder worden, kan ons lichaam minder melatonine aanmaken. Het kan daarom nuttig zijn dit supplement te gebruiken om een gezonde nachtrust te bevorderen.

Te gebruiken bij

  • Bevorderen van de nachtrust
  • Jetlag

Dosering

Advies: 1 tabletje per keer.

Gebruiksadvies

Om lekker in te slapen, 1-2 uur voor het slapen gaan de tabletjes met water innemen. Om de nachtrust te bevorderen, ½ uur voor het slapen gaan de tabletjes met water innemen. Bij voorkeur op een vast tijdstip innemen.

Samenstelling

Vulstof (Microkristallijne cellulose), Anti-klontermiddelen (Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide) , Melatonine (100 mcg per tablet).

Inhoud

500 of 1000 tabletten

Meer informatie

Lucovitaal Melatonine 100 mcg is verkrijgbaar in een enkele pot met 500 tabletten of in een Duo Pack van 2 x 500 tabletten.

Merk

Lucovitaal

Sterkte

100 mcg
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen