Easy Home Test Lyme-Tekenbeet

De Easy Home Test Lyme – Tekenbeet is een zelftest voor het aantonen van antistoffen tegen de Borrelia bacterie in bloed.

 22,99
Verwachte levertijd: 4 werkdagen

Easy Home Test Lyme-Tekenbeet

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De Easy Home Test Lyme – Tekenbeet is een zelftest voor het aantonen van antistoffen tegen de Borrelia bacterie in bloed. Deze bacterie veroorzaakt een ziekte genaamd borreliose beter bekend als de ziekte van Lyme. Deze bacterie kunt u oplopen door middel van een tekenbeet op arm, been of ander deel van het lichaam dat niet beschermd is met kleding.

Gebruiksadvies

  • Vermijd tijdens het uitvoeren van de test contact tussen handen en ogen of neus.
  • Niet eten, drinken of roken in de nabijheid van de test.
  • Een gedetailleerde gebruiksaanwijzing is te vinden in de bijsluiter.

Contra-indicaties

De test is niet geschikt voor hemofiliepatiënten.

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

  • Deze test is voor eenmalig gebruik. Daarom is het erg belangrijk dat alle instructies gelezen worden voor de start aan de test. Voer alle instructies nauwkeurig uit; het niet goed opvolgen kan leiden tot een verkeerde uitslag. 
  • Indien eventuele klachten aanhouden, ongeacht de uitslag van de test, adviseren wij contact op te nemen met de huisarts.
  • Er mag geen diagnose en/of conclusie getrokken worden uit de uitslag op basis van alleen deze test. De diagnose moet gesteld worden aan de hand van laboratoriumtesten, klinisch onderzoeken en de medische achtergrond. Hiervoor dient er contact opgenomen te worden met de huisarts. 

Merk

Easy Home

Hoe te bewaren

Op kamertemperatuur (4 ‐ 30 °C) bewaren.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen