Medela Contact Tepelhoedje

De Contact tepelhoedjes beschermen uw tepels tijdens het voeden en helpen ook om uw baby aan te leggen.* Verplichte velden

Vanaf  9,10
Aantal:

Medela Contact Tepelhoedje

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De Contact tepelhoedjes beschermen uw tepels tijdens het voeden en helpen ook om uw baby aan te leggen. De speciale vorm verzekert een maximaal huidcontact. De Contact tepelhoedjes worden verpakt in een handig doosje.

Te gebruiken bij

  • Tepelkloven
  • Zwangerschap

Productvoordelen

  • De nieuwe "Contact tepelhoedjes" van Medela hebben een uitsparing, waardoor de baby in contact blijft met de geur van de moeder tijdens de borstvoeding.
  • De gaten in de Medela tepel-hoedjes zorgen ervoor dat het stromen van de moedermelk zo min mogelijk wordt belemmerd.

Inhoud

1 Exemplaar

Meer informatie

De speciale vorm verzekert een maximaal huidcontact. De Contact tepelhoedjes zijn verkrijgbaar in drie maten (Small, Medium, Large) en worden verpakt in een handig doosje.

Merk

Medela

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen