Medela Symphony Enkele Afkolfset

De afkolfset bevat alles wat een moeder nodig heeft om moedermelk af te kolven met de Symphony borstkolf. De Symphony borstkolf is niet inbegrepen. De Symphony borstkolf is noodzakelijk om deze set te gebruiken en dient u afzonderlijk aan te schaffen.

 27,50
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Medela Symphony Enkele Afkolfset

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De Medela Symphony enkele afkolfset bevat alles wat een moeder nodig heeft om moedermelk af te kolven met de Symphony borstkolf. De set bevat een fles voor 150 ml moedermelk. Die fles is ideaal om moedermelk op te vangen, te bewaren, in porties te verdelen en om te voeden. Voor een maximaal comfort bevat de set ook een PersonalFit borstschild in maat M (24 mm). De herbruikbare afkolfsets van Medela zijn comfortabel en praktisch. Ze zijn uitstekend geschikt voor de Symphony, de 2-Fase borstkolf van Medela.

Productvoordelen

  • Alle onderdelen van de afkolfset die in contact komen met moedermelk zijn BPA-vrij

Inhoud

1 set

Merk

Medela

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen