Medela PureLan 100 Crème

PureLan cr

Medela PureLan 100 Crème

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

PureLan crème beschermt uw tepels tijdens de borstvoeding tegen uitdroging. PureLan 100 ondersteunt de opbouw van natuurlijke huidvetten, die door frequent voeden of kolven worden aangetast. De crème bevat 100% pure lanoline (wolvet) zonder kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen en hoeft dus niet te worden verwijderd vóór de borstvoeding. U kunt de crème ook gebruiken om andere droge plekjes op uw huid, of uw lippen te hydrateren. De PureLan crème is zo veilig dat u hem ook mag gebruiken voor de huid van uw baby.

Te gebruiken bij

  • Problemen met borstvoeding
  • Gevoelige tepels
  • Droge tepels

Productvoordelen

  • 100% pure lanoline 
  • Zonder kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen

Gebruiksadvies

Handen wassen voor het gebruik. Na borstvoeding een beetje melk afkolven en over tepel(s) en areola wrijven; laten opdrogen. Breng dan een beetje PureLan 100 aan. Hoeft voor het geven van de borst niet verwijderd te worden.

Samenstelling

100% ultra-zuivere lanoline.

Inhoud

1,5 / 7 / 37 gram

Verpakkingsvorm

Tube

Merk

Medela

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen