Medela Specialneeds Feeder Volledige Set

Specialneeds feeder ontwikkeld voor baby's met een schisis en baby's met neurologische problemen. 26,50
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Medela Specialneeds Feeder Volledige Set

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De SpecialNeeds Speen is geschikt voor baby’s met ernstige zuigproblemen, b.v. met gespleten lip/verhemelte, baby’s met Pierre Robin syndroom of Down syndroom en voor zwakke baby’s na een operatie.

Productvoordelen

  • Gemakkelijke regeling van de melkstroom
  • Gemakkelijke melkinname
  • Geen verspilling
  • Minder tijd nodig om te voeden

Gebruiksadvies

Voor het gebruik de membraanklep uit de membraanklephouder nemen. Was en steriliseer alle onderdelen, door ze 3–5 minuten uit de koken of te autoclaveren. De speen slijt door het gebruik en dient zonodig te worden vervangen.

Samenstelling

Speen en membraanklep: Siliconen

Rest: Polypropyleen

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

Gemakkelijke regeling van de melkstroom
De klep en membraan tussen flesje en speen zorg en ervoor dat er geen lucht in de speen komt. Bovendien heeft de SpecialNeeds speen een spleetvormige opening waarmee u de melkstroom kunt regelen door gewoon de speen op een andere manier in de mond van uw baby te plaatsen. Zelfs als uw baby maar zachtjes zuigt, kan hij de melkstroom op gang brengen.

Ondersteuning bij het drinken
Ook als de baby maar heel zachtjes zuigt, kan hij moedermelk drinken. Hij voldoet zo aan zijn natuurlijke zuigbehoefte, zelfs als hij te zwak is om borstvoeding te krijgen. Door in de speen te knijpen, kunt u de melk beter laten stromen zodat uw baby gemakkelijker kan drinken.

Voor de allerkleinsten: de Mini-SpecialNeeds speen
Er bestaat ook een kleinere speen voor zwakke of premature baby's: de Mini-SpecialNeeds speen. Vervang de standaard speen gewoon door de miniversie.

Merk

Medela

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen