Medela Symphony Dubbele Afkolfset

De afkolfset bevat alles wat een moeder nodig heeft om moedermelk af te kolven met de Symphony borstkolf. De Symphony borstkolf is niet inbegrepen.

 37,50
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Medela Symphony Dubbele Afkolfset

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Elke set bevat een fles voor 150 ml moedermelk. Die fles is ideaal om moedermelk op te vangen, te bewaren, in porties te verdelen en om te voeden. Voor een maximaal comfort bevat de set ook een PersonalFit borstschild in maat M (24 mm). De herbruikbare afkolfsets van Medela zijn comfortabel en praktisch. Ze zijn uitstekend geschikt voor de Symphony, de 2-Fase borstkolf van Medela. Alle onderdelen van de afkolfset die in contact komen met moedermelk zijn BPA-vrij.

Bevat geen

Bisphenol A (BPA)

Inhoud

2 stuks

Merk

Medela

Hoe te bewaren

Droog en op kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen