Medela Zwangerschaps- en Borstvoedings BH

Deze naadloze borstvoedingsbeha is zeer comfortabel en de stof past zich perfect aan de veranderende borst aan, zonder zijn vorm te verliezen.

Medela Zwangerschaps- en Borstvoedings BH

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De Comfort Zwangerschaps- en Borstvoedings-BH heeft regelbare bandjes en een praktische sluiting achteraan. De volledig naadloze, softcup beha heeft cups die u met één hand kunt openen, om gemakkelijk borstvoeding te kunnen geven. De zijdezachte en rekbare stof van de beha sluit nauw op uw borst aan, rekt moeiteloos mee tijdens de zwangerschap zonder zijn oorspronkelijke vorm te verliezen en biedt u zachte ondersteuning.

Te gebruiken bij

  • Zwangerschap
  • Borstvoeding

Productvoordelen

  • Uitzonderlijk comfort: de naadloze borstvoedingsbeha is zeer comfortabel. De zachte microvezel die we voor onze zwangerschapskleding gebruiken voorkomt huidirritatie op gevoelige plekken. 
  • Perfecte pasvorm: de zijdezachte, rekbare stof past zich perfect aan de veranderende borst aan, zonder zijn vorm te verliezen. 
  • Zachte ondersteuning: uw borst wordt zacht ondersteund door de naadloze, ingewerkte versteviging. 
  • Ontworpen met de vrouwelijke vorm in gedachten.

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

De Medela Zwangerschaps -En Borstvoedings-BH is verkrijgbaar in de maten: Small, Medium, Large, en XLarge.

Alle maten zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

Merk

Medela

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen