Medicijnkluis


De MedicijnKluis is een app waarmee u altijd en overal eenvoudig uw medicatie kunt beheren. Ook kunt u gemakkelijk en snel herhaalrecepten aanvragen, als uw apotheek hierover afspraken heeft gemaakt met uw huisarts.


Uw medicatieoverzicht

De MedicijnKluis geeft u een overzicht van de medicatie die uw apotheek in het afgelopen jaar aan u heeft verstrekt. U heeft met de app bovendien altijd en overal toegang tot uitgebreide informatie over uw medicatie, zoals bijwerkingen en gebruik.


Herhaalrecept aanvragen

Vanuit uw medicatieoverzicht kunt u binnen een handomdraai een herhaalrecept aanvragen. Uw aanvraag wordt via uw apotheek doorgestuurd naar uw huisarts. Het herhaalrecept wordt volgens de voorwaarden van uw apotheek geleverd.


Altijd op tijd met innemen

De MedicijnKluis biedt u de mogelijkheid een innameschema vast te leggen. Desgewenst attendeert de app u op het moment dat u de medicatie moet innemen. Door de medicatie op vaste tijdstippen in te nemen, is de werking ervan optimaal.


Aanmelden voor de MedicijnKluis is eenvoudig

Als u zich hebt geregistreerd op de website van uw apotheek, dan kunt u direct inloggen met uw persoonlijke gegevens. Anders registreert u zich eenmalig met uw e-mailadres en wachtwoord op de apotheekwebsite. U dient dit vervolgens te laten verifiëren in de apotheek. Hiervoor gaat u langs bij de apotheek met een identiteitsbewijs. Een apotheekmedewerker zorgt dan dat u toegang krijgt tot uw eigen gegevens. Dit is nodig omdat wij dan zeker weten dat alleen u en niemand anders de medicatiegegevens kan inzien. Daarna kunt u eenvoudig inloggen en onbeperkt gebruikmaken van de app.


Klik hier om u aan te melden voor de online herhaalservice

 

Downloaden
U kunt de MedicijnKluis gratis downloaden in de Apple App Store en op Google Play.

U kunt gebruikmaken van de MedicijnKluis wanneer uw apotheek is aangesloten. Op http://www.medicijnkluis.nl/ vindt u alle aangesloten apotheken.


Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen